Τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική ή courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε  μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα  αποστέλλονται και πάλι με courier σε δύο έως  επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η www.atlas-kousouris.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και  ανωτέρας βίας οπότε και  η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών οταν η παραγγελεία αποστέλεται με Courier υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.  Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 3,5 ευρώ για δέματα μέχρι 2 kg και +1€ για κάθε επιπλέον κιλό εάν η αποστολή γίνει με ελτα courier η γενική ταχυδρομική. Στην περίπτωση που επιλεγεί  μεταφορική εταιρία τα μεταφορικά πληρώνονται στον μεταφορέα κατά την παράδοση. Aν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, το κόστος είναι +2€ ευρώ.

Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από την Εταιρεία Π.ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 2105203535  ώστε να σας περιμένουμε!

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

 1. Έξοδα αποστολής δεμάτων που έχουν προπληρωθεί με έμβασμα:
  Courier – Ταχυμεταφορά:  Ευρώ € 3,50 (παράδοση στο χώρο σας)
  ΕΛΤΑ – Ταχυδρομείο: Ευρώ € 2,50 (παράδοση στο τοπικό ταχυδρομείο σας)
 2. Έξοδα αποστολής δεμάτων με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ:
  Ελληνικά Ταχυδρομεία ΕΛΤΑ: Eυρώ € 3,50.  Παράδοση 3-5 ημέρες στο  ταχυδρομείο της περιοχή σας.

   

  Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 2 κιλών.  Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 κιλών η χρέωση είναι € 1,00 ανά επιπλέον κιλό.